Uusi edullinen videokokousratkaisu Logitechilta

Home » Blogi & Uutiset » Uutinen » Uusi edullinen videokokousratkaisu Logitechilta

Markkinoilta on puuttunut laadukkaita, muiden palvelujen ja laitteiden kanssa helposti integroituvia ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten kokoushuoneisiin. Logitech CC3000 lupaa tarjota erityisesti 6-10 hengen tiimeille kaiken tarvittavan videoavusteiseen ryhmätyöhön.

Videokonferenssit ovat menneisyydessä aiheuttaneet usein harmaita hiuksia niin yrityksen tekniselle ylläpidolle kuin käyttäjillekin. Ratkaisut olivat pitkään kalliita ja monimutkaisia, eikä (Logitechin mukaan) peräti 95%:lla maailman neuvotteluhuoneista ole vieläkään valmiuksia videoavusteiseen työskentelyyn.

Logitech pyrkii muuttamaan tilanteen uudella ConferenceCam CC3000 -ratkaisullaan, joka yrityksen mukaan muuttaa minkä tahansa pienen tai keskisuuren neuvotteluhuoneen edullisesti videoavusteiseksi työskentelytilaksi.  CC3000 on tarkoitettu 6-10 hengen työryhmille, ja tarjoaa mm. seuraavia ominaisuuksia:

  • 90 asteen Carl Zeiss-sertifioitu laajakulmaobjektiivi 10-kertaisella zoomilla ja kauko-ohjattavalla 260 asteen panoroinnilla mahdollistaa lähikuvat ja esim. fläppitaulun yksityiskohtien esittämisen.
  • Kaiutinmikrofonissa on taustamelun ja äänenkierron esto, samoin kuin peräti 6 metrin 360 asteen kantama. – Kensington-lukko varkauksien estoon.
  • Toimii merkittävimpien videotyöskentelyratkaisujen kanssa, kuten Lync, Jabber, WebEx, Avaya, Vidyo ja Skype. CC3000 on myös sertifioitu ja täysin integroitu Vidyon ratkaisuihin.
  • Kytkeytyy helposti PC- ja Mac-tietokoneisiin USB-liitännällä, sekä älypuhelimiin ja tabletteihin Bluetooth- ja NFC-yhteydellä.

Logitech-CC3000e-large

Leave a Comment