Vidyo videoneuvotteluratkaisut
Vidyo

Premium Partner

Videoneuvottelulaitteet

Vidyo VidyoMobile videoneuvottelu sovellus

VidyoMobile

Videokokouksiin on mahdollista liittyä matkapuhelimen tai tabletin välityksellä missä tahansa, missä vain on käytettävissä vähintään 3G-tasoinen verkkoyhteys. Elävä, viiveetön kuva välittyy korkealla tarkkuudella, joka sovittuu automaattisesti käytettyyn verkkoon.

Vidyo VidyoDesktop videoneuvottelu sovellus

VidyoDesktop

Vidyon henkilökohtainen videoneuvottelu on edullinen ja kaikille sopiva ratkaisu. Se soveltuu parhaiten kokouksiin, joissa kameran edessä on vain yksi ihminen, tai joissa kokoushuone on kooltaan pieni.

Vidyo VidyoRoom videoneuvottelulaite

VidyoRoom , ja

Tyypillinen kokoushuoneen viestintäratkaisu koostuu 1-2 suuresta näytöstä, joista voi seurata sekä osallistujia, että esitystä. Kamerat ja näytöt valitaan tällöin mm. neuvotteluhuoneen mittojen mukaan. Videoviestintä tapahtuu täyden tarkkuuden laadukkaana teräväpiirtokuvana.

Vidyo VidyoWeb videoneuvottelusovellus

VidyoWeb

Kutsutut osallistujat voivat liittyä kokoukseen klikkaamalla web-linkkiä. Kokous tapahtuu tuolloin suoreen selainohjelmassa. Tuetut selaimet: IEChromeFirefox ja Safari.

Avaya iPad videoneuvottelulaitteen kauko-ohjaus

VidyoRemote

VidyoRemote -tablettisovellus mahdollistaa videoneuvottelun hallinnan. Kosketusnäyttö kontrolloi mm. huonekameraa, kokoukseen liittymistä ja mikrofonia. Tukee Android ja iOS -laitteita.

Vidyo VidyoSlate aineiston jako

VidyoSlate

Aineiston katselu ja jakaminen on mahdollista myös tableteilla. Voit käyttää korostusvälineitä, piirtää ja tallentaa muokatut tai kommentoidut näytöt yhteistä työskentelykokemusta varten.

 

Kahden näytön tuki

Mahdollistaa osallistujien ja jaetun materiaalin esittämisen erillisillä näytöillä.

Toimii kaikenlaisilla laitteilla

Voit liittyä videokeskusteluun lähes millä tahansa nykyaikaisella tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Liitä laitteesi kaiuttimiin, mikrofoniin ja isoon näyttöön, ja kokous voi alkaa!

Kokouskutsun lähettäminen

Kutsu videokokoukseen sisältää tarvittavan ohjeistuksen. Osallistujat voivat olla esimerkiksi kollegoita, yhteistyökumppaneita tai asiakkaita.

Turvallinen yhteys

Kokous ja siinä jaetut materiaalit suojataan AES-salauksella.

Kokouksen ja sen aineiston tallentaminen
Kokouksen tallennus myöhempää käyttöä ja esimerkiksi verkossa jakamista varten on mahdollista.

Toimii virtuaalipalvelimella

Videoneuvotteluratkaisu voidaan järjestää virtualisoituna tai pilvipalveluna.

Pähkinänkuoressa
Edullinen käyttöönotto
Helppokäyttöinen
Jokainen voi osallistua
Jokapäiväisen käyttäjän kommentti
Videoneuvottelussa voidaan keskustella monimutkaisemmistakin asioista materiaalia jakaen, ja mukanaolijoiden aktiivisuus näkyy kaikille. Kannattaa kokeilla!
Tarmo Kaljumae